UA-115780321-1
B&B Casa Rural a-ti
The perfect bed & breakfast to discover this authentic and historic part of Castilla y León in Northern Spain!

Autoverhuur

15% gastenkorting bij HolidayCars.com

Sinds kort is a-ti een samenwerking aangegaan met HolidayCars.com waardoor u de mogelijkheid heeft om met 15% gastenkorting een auto te huren.

HolidayCars.com is een vergelijkingssite voor autohuur op meer dan 30.000 verschillende bestemmingen wereldwijd. Er wordt samengewerkt met 800 vertrouwde verhuurmaatschappijen zoals Budget, Sixt, Europcar en Avis. Door dit brede aanbod vindt u altijd de huurauto die bij uw wensen past op basis van een vergelijking van prijs en voorwaarden.

Een auto boeken

Het boeken van een auto via HolidayCars.com is erg eenvoudig.
U voert op de website de ophaal- en inleverlocatie in en de datum. Vervolgens gaat het systeem voor u op zoek naar alle beschikbare huurauto’s op de gekozen locatie en periode. Uiteindelijk krijgt u alle resultaten te zien met bovenaan de beste deal. Let tijdens het bepalen van uw definitieve keuze op de voorwaarden, deze kunnen vaak nogal verschillen. Als u uw keuze heeft gemaakt hoeft u alleen nog enkele gegevens in te vullen om uw boeking te bevestigen. Binnen een paar minuten kan het huren van een auto via HolidayCars.com geregeld zijn.

Als u specifieke vragen heeft over autohuur bij HolidayCars.com, kunt u altijd contact met hen opnemen. Zij helpen u graag verder.

Korting ontvangen

Wilt u gebruik maken van de 15% korting die u krijgt op autohuur bij HolidayCars.com? Klik dan op:
<a href="http://www.holidaycars.com/autohuur/spanje?pc=ati15">Vergelijk autohuur in Spanje bij HolidayCars</a>